Vendégházunk

 

2016-ban a vendégház szobái, bútorzata felújításra került,2019-ben pedig a fürdőszobák lettek felújítva teljes körűen

Legfrissebb képeket, infomrációkat a vendégházról, programokról facebook oldalunkon találhat, amit napi

szinten frissítünk

A földszinten egy társalgó található, ami helyszínül szolgálhat, összejövetelek, bemutatók, szülinapok megtartására 20 főig. A társalgó mellett teljesen felszerelt konyha is igénybe vehető.

A kertben egy hatalmas császárfa, halastó, és nyárfák biztosítják a kellemes környezetet, ahol igény szerint bográcsozni, grillezni is lehet. A vendégházhoz zárt parkoló is tartozik, ahol akár sátrazni is lehet. Gyalogosan is elérhetőek vagyunk, hiszen 100m re található a buszmegálló, ahonnan sokfelé eljuthatunk, például Bp.-ről és Bp.-re is naponta egyszer érkezik járat.

Travel Transportation 27   Szobák

A Vendégház 5db,4  emeleti,és 1 földszinti légkondicionált szobával rendelkezik. Egyik szobában kényelmesen 3 főt, a többi 3-ban kényelmesen 2-2 főt tudunk elhelyezni. A szobák  mindegyike saját fürdőszobával, és wc-vel van felszerelve. Mindegyik szobában tv és internet szolgáltatás áll a vendégek rendelkezésére.

A SZOBAÁR TARTALMAZZA:

  • szoba használatát
  • ágynemű, fürdőlepedő
  • a fürdőben szappan és tusfürdő
  • légkondicionáló használatát
  • tv a szobában
  • wifi a teljes ház területén
  • kültéri bútorok, kert, parkoló használatát
  • konyha, étkező használatot
  • bográcsozási, grillezési kellékek biztosítása, tüzifa
  • azon kívül reggel vendégeink egy kávéra vagy egy teára

Árak, foglalás feltételei az ÁRAK menüpot alatt

 


  Travel Transportation 28   Szolgáltatások

-Gasztronómia,étkezés

Vendégeinknek igény szerint bőséges és házias reggelit tudunk biztosítani helyben, de a ház felszerelt konyhája is rendelkezésre áll.

Az étkezés a tőlünk 20m-re levő Autós Vendéglőben is megoldható, ahol igény szerint kérhető kontinentális reggeli is 8 órától, menü ebéd 12-14 óra között, és vacsora levessel és választható második fogással.A részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Ha nem szeretne kimozdulni, a vendégek igény szerint reggelis ellátást kérhetnek helyben is. A további étkezés is megoldható helyben, grillezés vagy bográcsozás formájában, megismerkedhetnek a mohácsi köcsögösbab elkészítésével is.

. Házhoz rendelhető a környéken elkészített gasztronómiai érdekességek, pl: kemencés malacsült, kacsa, de lehet pizzázni is, vagy ami igényeiknek megfelelő.

 - SZABADULÓ SZOBA

A ház 60nm-es 3 szobás szuterénjében egy szabaduló szobát alakítottunk ki. Akár nálunk száll meg, akár csak a környéken jár, szívesen látjuk, próbálja ki a megye legújabb élő szabaduló játékát.

Bővebben a www.szajkaland.hu oldalon kap tájékoztatást

-Borkóstolás

A szajki HÁRS BIOPINCÉSZET  boraiból, bioboraiból borkóstolás szervezése a  pincesoron található nívós pincéjükben,  ami a vendégháztól mindössze pár száz méterre található, de a Vendégházban is meg tudjuk tartani a borkóstolást illetve Villányi borkóstolás szervezése is lehetséges.

Különleges igényekkel is bátran forduljanak hozzánk, ha tudjuk megoldjuk. 

 


www.autosvendegloszajk.hu

www.harspinceszet.hu

www.szajkaland.hu



 
 
Copyright © 2016 Császárkert Vendégház